Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pałki kurczaka w boczku z piekarnika

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pałki z kurczaka 8 sztuk
boczek wędzony 8 plastry
sól i pieprz 1 łyżeczka
olej rzepakowy 2 łyżki
Czosnek suszony Prymat 1/2 łyżeczka
tymianek 3 gałązki

Przepis i sposób przygotowania na: Pałki kurczaka w boczku z piekarnika

Pałki oprósz solą z pieprze i czosnkiem granulowanym. Owiń wędzonym boczkiem. Naczynie do zapiekania wysmaruj olejem, włóż mięso i piecz ok 60 minut,. Podawaj z risotto np. cytrynowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 05.04.2017 14:59
bardzo apetyczne
Grazyna0211 04.04.2017 09:48
smaczne danie
Justi2401 04.04.2017 09:46
Oj, wyglądają wspaniale w tym boczusiu ;)
Wiktoria29 03.04.2017 21:20
zjadłabym....
Ola1984 03.04.2017 16:02
Apetycznie wyglądają :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak