Maślanka z truskawkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • maślanka

    1 litr
  • truskawki świeże

    20 dkg
  • cukier waniliowy

    1 opakowanie
  • cukier

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Truskawki obieramy i myjemy. Do miksera dajemy wszystkie przygotowane produkty i miksujemy. Rozlewamy dobrze schłodzone.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat