Składniki:
500 g mielonej wieprzowiny | |
pół pęczka botwinki | |
1 cebula | |
2 ząbki czosnku | |
1 kajzerka | |
pół szklanki mleka | |
1 jajko 1 płaska łyżka majeranku | |
sól | |
pieprz | |
olej rzepakowy |
500 g mielonej wieprzowiny | |
pół pęczka botwinki | |
1 cebula | |
2 ząbki czosnku | |
1 kajzerka | |
pół szklanki mleka | |
1 jajko 1 płaska łyżka majeranku | |
sól | |
pieprz | |
olej rzepakowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: