Składniki:
•6 cienkich plastrów cielęcej | |
•6 plastrów szynki parmeńskiej | |
•18 listków szałwii | |
kieliszek białego wina | |
•2 łyżki kaparów | |
5 łyzek oliwy | |
sól i pieprz | |
•18 szpadek do szaszłyków | |
bulion cielęcy | 1 szklanka |
•6 cienkich plastrów cielęcej | |
•6 plastrów szynki parmeńskiej | |
•18 listków szałwii | |
kieliszek białego wina | |
•2 łyżki kaparów | |
5 łyzek oliwy | |
sól i pieprz | |
•18 szpadek do szaszłyków | |
bulion cielęcy | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: