Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kieszonki z szynki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka 1 kg
ser 6 plastrów
bulion drobiowy 2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Kieszonki z szynki

Mieso myjemy, kroimy w grube plastry. Kazdy plaster nacinamy. W srodek wkladamy ser. Dobrze sciskamy brzegi. Opruszamy sola i pieprzem. Obsmazamy na rozgrzanym oleju. Nastepnie przekaladamy do formy do pieczenia zalewamy bulionem, przykrywamy szczelnie folia aluminniowa i pieczemy 60 minut w 200 stopniach.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Paolcia 27.02.2013 21:04
mmmmm pomysłowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak