kapusta młoda

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta młoda

    1 główka
  • margaryna

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę pokroić i sparzyć i odcedzić, dodać margarynę lekko podsmażyć do smaku doprawić cukier, ocet , sól i pieprz.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
usmiech 17.01.2012 23:43
ciekawa
mala2021 25.08.2011 20:57
pyszna
piotereq 19.08.2011 09:49
pycha
ewelina63 18.08.2011 17:30
świetna
Krystyna32 08.06.2011 00:29
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat