Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1/2 puszki
majonez 2 łyżki
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane z tuńczykiem

Ugotowane jajka przepołowić na pół i wyjąć żółtka. Wyjąć tuńczyka i wymieszać z żółtkami, dodać majonez oraz sól i pieprz do smaku. Napełnić półowki jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 27.01.2014 21:35
Bardzo lubię :-)
jeta72 06.08.2013 08:45
fajna kolacyjka :-)
Skoter 05.04.2013 16:15
moje ulubione
matesko 03.04.2013 13:05
lubię jajka z tuńczykiem
Stenka 31.03.2013 16:45
dziękuję za pochlebne komentarze i polecam, danie szybkie do przygotowania
okrysia 31.03.2013 16:01
Smaczne to!Ciekawa i prosta propozycja dania nie tylko wielkanocnego.
Kulinarna Ja 30.03.2013 21:53
ooo fajny pomysl!
Monika58 30.03.2013 21:08
takie też robię i lubię
Rafał3 30.03.2013 20:58
mniam mniam polecam
Janina 30.03.2013 20:58
Potrawa na czasie
Boska_Agatka 30.03.2013 20:52
Super gorąco polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak