Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DŻEM Z JABŁEK !

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłka 2 KG
cukier 2 SZKL

Przepis i sposób przygotowania na: DŻEM Z JABŁEK !

JABŁKA OBRAĆ ZE SKÓRKI I ZETRZEĆ NA TARCE O DUŻYCH OCZKACH. NASTĘPNIE WŁOŻYĆ DO PRODIŻA I SMAŻYĆ NA MALYM OGNIU DODAJĄC CUKIER. SMAŻYMY JABŁKA CO JAKIŚ CZAS MIESZAJĄC. KIEDY JABŁKA SIĘ DOBRZE ROZSMAŻĄ PRZEKŁADAĆ DO WYPARZONYCH SŁOIKÓW, SZCZELNIE ZAKĘCIĆ I ODSTAWIĆ DO GÓRY DNEM. DOBRE DO KANAPEK LUB CIASTA.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszkalider 06.12.2012 19:28
pychotka
reniatka 12.09.2012 11:11
smaczne i domowe takie najlepsze!
Katarzyna40 10.09.2012 21:18
idealny do naleśników :) też taki co roku robię! POTWIERDZAM_ smaczne!
Barbara/zuza22_85 10.09.2012 13:41
bardzo dobry
Agnieszka91 10.09.2012 13:35
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak