Deser lodowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • lody

    4 gałki
  • śmietanka 30 %

    200 ml
  • bezy

    kilka sztuk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na samo dno naczynia wkładamy lody ,na to pokruszone bezy i ubita śmietanka,posypujemy owocami

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
cukiereczek 13.02.2012 11:32
piękny
Henryka2 30.03.2011 17:28
Pięknie wyglądają!
SmacznaPyza 30.03.2011 09:07
ale apetyczny!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat