Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cielęcina na parze

4.0
(21)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cielęcina 400 g
sól i pieprz 1 szczypta
Zioła prowansalskie suszone Prymat 0,5 łyżeczki
olej rzepakowy 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: cielęcina na parze

Cielęcinę kroimy w plastry. Rozbijamy tłuczkiem. Posypujemy ziołami prowansalskimi, solą i pieprzem i polewamy olejem. Gotujemy na parze około 15 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Franciszek 06.07.2016 12:33
dobry pomysł
Futka 06.07.2016 10:36
Pyszna i zdrowa cięlęcinka :D
agnieszka214 06.07.2016 10:28
wspaniale miesko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak