chrupiace tortille z salami

chrupiace tortille z salami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tortilla

    4 sztuki
  • ser

    100 g
  • salami

    100 (plastry)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jeden placek tortilli układamy na suchej,rozgrzanej patelni.Na jego wierzch układamy salami i ser ( ser jako drugi). Przykrywamy drugim plackiem.Smażymy na wolnym ogniu do momentu zrumienienia z dwóch stron.Kroimy w trójkąty.
Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

kochanyptysiu

16.07.2012 14:09
Szybko się robi i szybko znika z talerza:)

Joanna46

16.07.2012 11:12
Szybkie jedzenie

Konczi

16.07.2012 10:47
Taka szybka zakąska do piwka w sam raz :)

kochanyptysiu

16.07.2012 10:19
Super jako przystawka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat