Szaszłyk z piekarnika

Szaszłyk z piekarnika

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łopatka bez kości

    1 kg
  • cebyla

    3 szt
  • przyprawa do mięsa, sól, pieprz

    do smaku
  • papryka czerwona

    2 szt
  • papryka żółta

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

wszystkie składniki kroimy na duże kostki i nadziewamy na długie szaszłyki na przemian. Pieczemy w piekarniku ok 1 40 min w 180 stopniach i gotowe :)

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

cukiereczek

19.07.2012 07:45
pycha

ewelinapac

16.11.2011 08:37
pycha

iknkirke

24.07.2011 17:02
pycha

Joanna108

12.07.2011 09:17
takie szaszłyki zawsze i każdemu smakują

Agnieszka191

19.09.2010 00:10
nieźle brzmi

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat