Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koktajl z selerem naciowym, gruszką i jarmużem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

3/4 szklanki wody
1 łodyga selera naciowego
1 kiwi
1 gruszka
garść mrożonych liści jarmużu (lub świeżych)
1 łyżeczka miodu
sok z połowy cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Koktajl z selerem naciowym, gruszką i jarmużem

Kiwi obieramy, z gruszki pozbywamy się gniazd nasiennych (można ją również obrać). O myciu owoców i warzyw wspominać chyba nie muszę :). Wszystko wrzucamy do blendera i miksujemy aż do uzyskania gładkiego koktajlu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 03.04.2017 09:21
bomba witaminkowa
IKrakowianka 30.03.2017 19:40
samo zdrowie!
Bożena Matuszczyk 30.03.2017 12:45
Smakowity i kuszący koktajl o pięknym kolorku.;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak