Mizeria ze śmietaną na słodko

Mizeria ze śmietaną na słodko

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki

    4
  • śmietany do mizerii

    1/2 kubka
  • posiekanego koperku

    garść
  • soli

    szczypta
  • cukru

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki kroimy w plasterki. Odstawiamy na 15 minut,
po czym odlewamy sok jaki puściły. Zasypujemy
je cukrem, odrobiną soli i koperkiem. Dodajemy
śmietanę i dokładnie mieszamy.

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kasiax18

29.05.2012 20:53
dobra

kotlet

09.10.2011 17:25
tradycyjnie i pysznie

gusia1000

29.10.2010 00:14
Bardzo ją lubię z ziemniakami i latem robię często.

Margo1

20.08.2010 21:54
Mizerię robię często

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat