Kiełbaska smażona

Kiełbaska smażona

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa cienka

    0,5 kg
  • tłuszcz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbasę cienko pokroić na talarki. Tłuszcz wlać na patelnię, rozgrzać i wrzucić kiełbasę, podsmażyć. Taką kiełbaskę podać do chleba z keczupem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

17.04.2011 19:08
Prosto, szybko i smacznie.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat