Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser

    10 dag
  • majonez, czosnek

    2 ząbki
  • jaja na twardo

    4
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ugotować jajka na twardo. pokroić na drobno. wrzucić do miski. zgnieść czosnek. zetrzeć 10 dag sera. dodać pół łyżki majonezu wymieszać i doprawić.
SMACZNEGO !!!

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat