Składniki:
cukru | 3/4 szklanki |
mąki tortowej | 3 szkl |
żółtek | 5 szt |
proszku do pieczenia | 1 łyżeczka |
margaryny | 1,5 kostki |
jabłek | 1,5 kg |
beza | 5 szt |
beza | 140 g |
beza | 110 g |
skrobia ziemniaczana | 20 g |
beza | 20 g |
cukru | 3/4 szklanki |
mąki tortowej | 3 szkl |
żółtek | 5 szt |
proszku do pieczenia | 1 łyżeczka |
margaryny | 1,5 kostki |
jabłek | 1,5 kg |
beza | 5 szt |
beza | 140 g |
beza | 110 g |
skrobia ziemniaczana | 20 g |
beza | 20 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: