Grochówka na wedzonych kościach schabowych

Grochówka na wedzonych kościach schabowych

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew pokrojona w kostkę

  • ziemniaki pokrojone w kostkę

  • majeranek, pieprz i sól

  • groch

    250 łuskany
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Gotujemy do miękkości kości schabowe, następnie wyjmujemy, wrzucamy groch, cebulkę i marchew. Następnie obrane mięso z kości. Po 60 minutach dodajemy ziemniaki i gotujemy do miękkości. Doprawiamy majerankiem solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iknkirke

16.01.2012 18:51
fajna

gosia561

23.05.2011 12:11
może być niezła

Tika4444

10.04.2011 16:07
pycha

Tika4444

10.04.2011 16:06
pycha

berys18

16.11.2010 09:20
grochówka - pychota

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat