Szybka sałatka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki małosolne

    4 sztuki
  • kapusta pekińska

    1/2 sztuki
  • natka pietruszki

    1 łyżka
  • ocet balsamiczny

    1 łyżka
  • cebula biała

    1 sztuka
  • sól

    do smaku
  • oliwa

    1 łyzka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki kroimy w plasterki, cebule w kostkę a kapuste pekińską drobno sztkujemy. Cebulę i kapustę należy lekko nasolić po 15 min odcisnąc nadmiar wody. Dodajemy ogórki i natkę pietruszki.Mieszamy razem dodajemy oliwę i ocet balsamiczny. Przed podaniem należy schłodzić. Taka sałatka do obiadu jest naprawdę szybka i przy tym bardzo smaczna

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mela25 17.01.2014 09:24
warto spróbować
Magula 31.12.2013 00:51
lubie takie
iwi 31.12.2013 00:05
Fajny przepis
usmiech 30.12.2013 22:50
ciekawy przepis
Romanowka 30.12.2013 22:15
Warte wypróbowania!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat