Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej.

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska pół sztuki
marchew 1 duża sztuka
sól i pieprz do smaku
majonez 2 łyżki
jogurt naturalny 2 łyżki
musztarda 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej.

1.Kapustę drobno pokroić,posolić i odstawić na 15 minut żeby zmiękła.
2.Marchewkę obrać,umyć osuszyć i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
3.Do kapusty dodać marchewkę,majonez ,jogurt,musztardę.Wymieszać i przyprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Babeczka35 09.04.2017 15:32
Dziękuję:)
gusia1000 15.04.2015 22:41
Zdrowa i dobra.
paula191919 24.02.2015 20:34
oj każda suróweczka do obiadku jest przepyszna
Beatris 20.02.2015 15:34
Bardzo lubię takie dodatki do obiadu:)
kanu83 19.02.2015 19:02
Ja też uwielbiam
barbara11561 19.02.2015 18:45
uwielbiam wszystkie surówki:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak