Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z selerem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 mała
seler 0,5 szt
marchew 1 szt
por 1 kawałek
sól i pieprz do smaku
kurkuma 2 duże szczypty
jogurt grecki 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z selerem


Seler obrać, umyć i osuszyć. Zetrzeć na tarce jarzynowej, wrzucić do miski.

Kapustę poszatkować, marchewkę obrać, zetrzeć, wrzucić z kapustą do miski.

Pora drobno posiekać, wrzucić do pozostałych warzyw, dodać jogurt, przyprawić do smaku i wymieszać. Odstawić na 5 minut by smaki się przegryzły a warzywa lekko zmiękły, podawać do obiadu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 12.05.2016 18:19
lubię taką, pyszna
pestka 12.05.2016 09:01
smaczny dodatek do obiadu
Wafelek2601 12.05.2016 08:52
Lubię takie surówki
2milutka 12.05.2016 08:06
uwielbiam takie do obiadu :)
krokus 11.05.2016 22:50
Lubię takie surówki
Motorek 11.05.2016 21:25
fajny dodatek do obiadu
Malinka 11.05.2016 21:23
Bardzo taką lubię!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak