Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Składniki

kapusta pekińska 1 mała
koperek 1 pęczek

Dressing

olej z pestek dyni 50 ml
miód 50 ml
musztarda dijon 1 łyżka
imbir w zalewie 2 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę szatkujemy. Dodajemy posiekany koperek, dokładnie mieszamy. Przygotowujemy dressing. Oliwę mieszamy z drobno posiekanym imbirem, musztardą i miodem. Dodajemy do kapusty, mieszamy, lekko schładzamy przed podaniem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Futka 17.12.2015 12:11
Przepyszna surówka :)
ilka01 17.12.2015 10:38
super przepis
IZABELA29 17.12.2015 08:47
prosto i smacznie
Ola1984 17.12.2015 07:24
Porcja zdrowia na talerzu :)
gusia1000 17.12.2015 00:03
Prosto, tanio, szybko, smacznie.
Wafelek2601 16.12.2015 23:15
Bardzo lubię taką surówkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak