Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwonej fasoli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola czerwona z puszki 1 szt
papryka czerwona 1 szt
ser żółty 30 dag
szynka 30 dag
szczypiorek 1 szt
majonez 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwonej fasoli

Fasole odsączamy z zalewy. Ser, szynkę i paprykę kroimy w kostkę. Szczypiorek drobno siekamy. Wszystkie składniki łączymy ze sobą. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem, dodajemy majonez i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak