Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka paprykowa z mozzarellą i oliwkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mozzarella 1 kulka
szpinak 1 garść
oliwki zielone 3 łyżki
cebulka 1 szt
papryka marynowana 4 kawąłki
oliwa
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka paprykowa z mozzarellą i oliwkami

Paprykę odsączamy z zalewy i kroimy w długie paseczki. szpinak myjemy osuszamy w wirówce do sałaty . Cebulkę obieramy i kroimy w plasterki . Oliwki odcedzamy . Ser kroimy w kosteczkę dość dużą. Do oliwy dodajemy sół,zioła prowansalskie i pieprz mieszamy i polewamy sałatkę .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 01.09.2012 16:11
pasuje mi na przystawkę
iwa643 01.09.2012 07:01
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak