Przepis i sposób przygotowania na: Pszenny, jogurtowy, czyli chlebek czarnuszkowy
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
mąka pszenna typ 450 | 500 g |
jogurt naturalny | 400 g |
mleko ciepłe | 50 ml |
drożdże świeże | 30 g |
olej rzepakowy | 3 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 1/2 łyżeczki |
cukier brązowy | 1 1/2 łyżeczki |
Czarnuszka nasiona Prymat | 5 łyżek |
olej | 1 łyżeczka |
Czarnuszka nasiona Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: