Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
szczypiorek
majonez
sól
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem.

Jajka ugotowałam na twardo.Jak przestygły to je obrałam i w miarę możliwości drobniutko posiekałam.Przesypałam jajka do miski.Posiekałam szczypiorek na nieduże kawałeczki i dodałam do jajek.Do jajek i szczypiorku dołożyłam majonez.Wszystko zamieszałam.Doprawiłam solą i białym pieprzem do smaku.Dokładnie wymieszałam i gotowe do jedzenia.
Zjadałam pastę smarując nią razowy chleb.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dodi 28.01.2014 10:01
często robię taką pastę
idealme 28.03.2013 15:59
też robię pastę, ale dodaję jeszcze jeden składnik ;-)
Megg 15.03.2013 18:04
Pyszna pasta do pieczywa!!!!
gosia56 15.03.2013 15:22
robię często rózne pasty są pyszne
Bogumiła
Bogumiła 15.03.2013 15:10
czasami tez taką robię smaczna
fotoviderek 15.03.2013 15:05
Dobra pasta na śniadanko :)
dodi 15.03.2013 15:04
Bardzo lubimy takie pasty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak