Niskokaloryczna sałatka z tuńczykiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż brązowy

    1 woreczek
  • korniszony

    4 szt
  • kukurydza

    1 puszka
  • jogurt naturalny

    2 łyżki
  • curry

  • oregano

  • czarny pieprz mielony Prymat

  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • sól morska

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ryż ugotować w wodzie z dodatkiem słodkiej papryki i curry. Odstawić do wystygnięcia. Następnie przełożyć go do miski i połączyć z tuńczykiem, kukurydzą i korniszonami pokrojonymi w kostkę. Wymieszać i dodać jogurt. Doprawić oregano, pieprzem i solą.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Sylwia26 11.02.2014 20:20
ale pyszności

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat