Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus brzoskwiniowy

3.0
(16)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brzoskwinie 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Mus brzoskwiniowy

Kroki postępowania

1
Brzoskwinie myjemy i wyjmujemy pestkę. Kroimy na drobniej i gotujemy w garnku z odrobiną wody by nie przywarło,
Krok 1 - Mus brzoskwiniowy foto
2
Po 20-30 minutach gotowania blendujemy na gładki mus.
Krok 2 - Mus brzoskwiniowy foto
3
Dobrze gorący wkładamy do słoiczków, kładąc je do góry nogami i przykrywamy kocem aż ostygną.
Krok 3 - Mus brzoskwiniowy foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 04.10.2014 15:55
Do deserów jak znalazł :)
Kejti 03.10.2014 16:46
...ale zapasy :-)
foczka-ks 02.10.2014 23:57
fajnie wygląda
monikalangier 01.10.2014 18:39
bardzo ciekawy pomysł
Noruas 01.10.2014 17:08
Wow, szybko się robi. Ale może być problem z przepisem. Kiedyś czytałam w regulaminie, że muszą być 3 składniki (może to zmienili, nie wiem).
cukiereczek 01.10.2014 16:52
wspaniałe zapasy na zimę
kkaarrcciiaa18 01.10.2014 16:45
Mmm przepysznie wygląda a pewnie jeszcze lepiej smakuje :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak