Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

lemoniada arbuzowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

arbuz 1 kg
cytryna 1 szt
woda gazowana 0,5 l
kostki lodu 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: lemoniada arbuzowa

Miąższ arbuza kroimy na kawałki, usuwamy wszystkie pestki. Pokrojone cząstki blendujemy. Z cytryny wyciskamy sok, dodajemy wodę. Całość przelewamy do dzbanka,dodajemy kostki lodu. Dekorujemy miętą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina1991 01.07.2016 08:38
coś dla ochłody ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak