Koktajl jeżynowo-truskawkowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kolejny wakacyjny, upalny dzień... Gdy pić się chce... Polecam wypróbować przepis na mój witaminkowy koktajl jeżynowo-truskawkowy.

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

Składniki

  • jeżyny

    2 szklanki
  • truskawki

    1 szklanka
  • mleko

    3 szklanki
  • cukier waniliowy

    1 opakowanie
  • cukier

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Do blendera wrzuć umyte owoce, wlej mleko.

2. Wsyp cukier i cukier waniliowy.

3. Zblenduj owoce.

4. Koktajl jest gotowy. Życzę smacznego!:)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat