Jarzynowe szaszłyki

Jarzynowe szaszłyki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • paryka marynowana

    1 słoik
  • cebulka marynowana

    1 słoik
  • ogórek konserwowy

    1/2 sloika
  • pieczarki marynowane

    1 słoik
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Jarzynowe szaszłyki

Jarzyny odcedzić z zalewy. 1/2 ogórka, cebulka, gruby pasek papryki, pieczarkę nadziewać na patyczki do szaszłyków. Tak przygotowane szaszłyki podawać jako zakąska do wódki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (28)

adelajda 18.11.2013 18:29
na imprezkę super
pestka 11.07.2013 08:40
taka inna odmiana tradycyjnych z udziałem mięs i kiełbas
Dorian 18.11.2012 19:19
super pomysl
Ewelina38 15.10.2012 21:50
rewelacyjne :)
caralajna 30.09.2012 07:00
ale fajne
IKrakowianka 25.09.2012 20:10
pychotki :)
Wacław 21.08.2012 10:11
super,pycha hmmmmmm
Malinka 23.06.2012 15:09
Rewelacja!
jeta72 24.05.2012 13:46
fajne
Rybciia 22.05.2012 13:03
pyszne!!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat