Jarzynowe szaszłyki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • paryka marynowana

    1 słoik
  • cebulka marynowana

    1 słoik
  • ogórek konserwowy

    1/2 sloika
  • pieczarki marynowane

    1 słoik
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jarzyny odcedzić z zalewy. 1/2 ogórka, cebulka, gruby pasek papryki, pieczarkę nadziewać na patyczki do szaszłyków. Tak przygotowane szaszłyki podawać jako zakąska do wódki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (28)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adelajda 18.11.2013 18:29
na imprezkę super
pestka 11.07.2013 08:40
taka inna odmiana tradycyjnych z udziałem mięs i kiełbas
Dorian 18.11.2012 19:19
super pomysl
Ewelina38 15.10.2012 21:50
rewelacyjne :)
caralajna 30.09.2012 07:00
ale fajne
IKrakowianka 25.09.2012 20:10
pychotki :)
Wacław 21.08.2012 10:11
super,pycha hmmmmmm
Malinka 23.06.2012 15:09
Rewelacja!
jeta72 24.05.2012 13:46
fajne
Rybciia 22.05.2012 13:03
pyszne!!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat