Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jarzynowa na szybko z ryżem i bazylią

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

woda 600 ml
ryż 5 łyżek
sól
pieprz
Bazylia suszona Prymat
mleko 3 łyżki
warzywa mrożone 1/4 zupa

Przepis i sposób przygotowania na: Jarzynowa na szybko z ryżem i bazylią

Ryż gotować w wodzie. Gdy będzie już prawie miękki wsypać warzywa z zupki. Gotować do miękkości warzyw i ryżu. Zupę zabielić mlekiem i przyprawić przyprawami wedle własnego uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 22.05.2013 13:30
super zupka!
Agnieszka-87-25 17.05.2013 14:25
pyszna zupka lubię jarzynówki
Grazyna0211 22.03.2013 18:55
fajny pomysł na jarzynową inaczej
fotoviderek 01.03.2013 09:31
Pyszna, zdrowa zupa :)
MAR3STA 25.01.2013 18:56
smaczna zupa
Wafelek2601 19.01.2013 20:36
Fajna, bo szybka w przygotowaniu i pyszna
Wacław 19.01.2013 10:05
z pewnością pyszna
Bernadeta1 11.01.2013 21:44
super zupka
Monika58 11.01.2013 16:32
szybka i smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak