Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gorąca czekolada

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czekolada mleczna 150 g
czekolada gorzka 150 g
mleko 1 g
rum d/s

Przepis i sposób przygotowania na: Gorąca czekolada

Czekolady połamać na mniejsze kostki i włożyć do rondelka zalać niewielką ilością mleka gdy czekolady się rozpuszczą dodać całą resztę mleka gdy mleko z czekoladą jest już połączone należy przemieszać i przelać ciepły napój do kubka i można dodać pare kropel rumu lub innego likieru.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak