Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gnocchi z fasolką szparagową

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kopytka 500 g
fasolka szparagowa 300 g
cebula czerwona 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
masło 2 łyżki
olej 1 łyżka
przyprawa uniwersalna Kucharek do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Porada

Kopytka to u mnie gnocchi.

Przepis i sposób przygotowania na: Gnocchi z fasolką szparagową

Fasolkę szparagową obieramy myjemy, gotujemy, odcedzamy i kroimy w 3 cm kawałki. Na patelni smażymy pokrojoną w kostkę cebulę, kiedy się zeszkli dodajemy masło i bułkę tartą. Gotujemy gnocchi według instrukcji na opakowaniu. Kiedy bułka tarta jest już złota doprawiamy przyprawą uniwersalna Kucharek i czarnym pieprzem. Dodajemy fasolkę szparagową i gnocchi. Wszystko mieszamy i podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

JulkaTomeczek 29.08.2015 19:41
Uwielbiam takie jedzonko
adelajda 29.08.2015 18:23
fajne połączenie
Wiesława1 29.08.2015 10:16
pyszne jedzonko
gosia56 29.08.2015 09:56
na pewno pycha;)
Maridka19 29.08.2015 09:22
Smaczne danie
Motorek 29.08.2015 07:17
pyszny obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak