Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czekolada na gorąco

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleko 300 ml.
czekolada gorzka 50 g.
miód płynny 1 łyżka
cukier 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Czekolada na gorąco

Mleko połączyć z cukrem i miodem. Podgrzać, prawie do zagotowania. Czekoladę pokroić na mniejsze kawałki. Wsypać do mleka. Zagotować do rozpuszczenia czekolady.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 24.07.2015 17:28
Napiła bym się ...
paula191919 19.07.2015 09:31
Wygląda smakowicie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak