Boczek na grilla

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Kucharek przyprawa uniwersalna

    do smaku
  • boczek

    1/2 surowy bez kości
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Boczek kroimy w plastry obsypujemy przyprawami i odstawiamy na około 1 godzinę tak aby mięso przesiąkło trochę przyprawami. Gotowy boczek kładziemy na ruszt z grilla i smażymy z obu stron.
SMACZNEGO !

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ewelina47 21.02.2013 20:46
pycha boczuś
anulka69 31.10.2012 10:31
pycha
Pietruszka 18.09.2012 22:55
super mięsko z grilla
Wacław 10.09.2012 09:46
pyszny !
andrzej10 05.09.2012 09:19
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat