Ryba z grilla

Ryba z grilla

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety z ryby

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Nacieramy filety zmiażdżonym czosnkiem, solą i pieprzem, polewamy sokiem z cytryny i odstawiamy je na kilka minut.

W tym czasie mieszamy 2 łyżki oleju z 2 łyżkami musztardy i posiekanym koperkiem.

Smarujemy rybę, zawijamy ją w folię aluminiową i pieczemy na grillu około 10 – 15 minut.
Podajemy z sałatą w sosie winegret.

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

SmacznaPyza

18.10.2010 09:58
Aseret, czy wszystko jedno jako gatunek ryby użyję?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat