SZNYCEL DROBIOWY Z GRILLA

SZNYCEL DROBIOWY Z GRILLA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczka

    2
  • marynata klasyczna Prymat

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pierś z kurczaka myjemy i kroimy na sznycle. Moczymy 2 godziny w marynacie klasycznej. Wykładamy na grilla - najlepiej na tacce foliowej - wtedy mięso nie wysycha. Nie odsączamy z marynaty. Podajemy z tzatzikami

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iwona332

30.11.2010 10:52
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat