Kwiat w szampanie

Kwiat w szampanie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kwiaty dzikiego hibiskusa

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Włożyć kwiaty dzikiego hibiskusa do kieliszków typu flute

2. Zalać winem musującym lub szampanem

3. Poczekać aż kwiaty dzikiego hibiskusa delikatnie rozwiną się i nabiorą objętości.

4. Oczaruj siebie i swoich gości tym widokiem

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iknkirke

29.08.2011 21:11
super pomysł

rakow2

08.06.2011 16:02
ja bym tego nie jadła

Krzysztof42

13.11.2010 17:41
smacznego

Aida

08.06.2010 08:41
wow! :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat