TĘCZOWA PIANKA

TĘCZOWA PIANKA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mleko skondensowane niesłodzone

    1 PUSZKA
  • galaretki

    3 SZT
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

MLEKO DZIELIMY NA 3 CZĘŚCI, CHŁODZIMY JE W LODÓWCE, W MIĘDZYCZASIE ROBIMY GALARETKI, 3 RÓŻNE SMAKI I KOLORY, KAŻDĄ OSOBNO WEDLE PRZEPISU NA OPAKOWANIU, PIERWSZĄ CZĘŚĆ SCHŁODZONEGO MLEKA UBIJAMY MIKSEREM PRZEZ 15-20 SEKUND, DODAJEMY SCHŁODZONĄ ALE NIE STĘŻAŁĄ GALARETKĘ, MIESZAMY RAZEM I WYLEWAMY DO TORTOWNICY, WKŁADAMY NA CHWILĘ DO LODÓWKI BY MASA STĘŻAŁĄ, CZYNNOŚCI TE POWTARZAMY.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Małgorzata113

30.08.2010 08:21
w sam raz na ucztę dla dzieci

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat