pasta jajeczna

pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ugotowane żółtka

    4-5
  • odrobina śmietany

  • sól i pieprz do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Żółtka rozgnieść widelcem następnie wymieszać je ze śmietaną. Doprawić do smaku. śmiało można dodać szczypiorek lub inne dodatki według upodobania.

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

pacpaw

16.10.2012 18:33
oj ile razy już podchodziłem do takiej pasty jajecznej

pawelek180844

10.08.2012 18:32
uwielbiam

Halusia

18.05.2011 22:19
Pyszniuśkie!

Margo1

15.08.2010 12:25
lubi pasty

anja3107

13.08.2010 18:05
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat