Kapusta pekińska z pomidorami i cynamonem :

Kapusta pekińska z pomidorami i cynamonem :

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 2 szklanki usiekanej w wąskie paseczki kapusty pekińskiej,2 pomidory pokrojone w pół plasterki

  • 1 łyżka usiekanej natki pietruszki,2 łyżki majonezu,½ łyżeczki mielonego cynamonu

  • sól,pieprz mielony ,1 łyżka soku z cytryny,cukier

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę trochę pognieść by zmiękła . Dodać pomidory, natkę pietruszki, majonez. Wymieszać . Wlać sok z cytryny , posypać cynamonem . Zamieszać. Doprawić solą , pieprzem i cukrem do smaku. Dobrze jest przed podaniem wstawić na trochę do lodówki- schłodzona lepiej smakuje.

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

jogobella231

22.12.2011 10:57
extra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat