Panga na grilu

Panga na grilu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • panga

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filet z pangi solimy obsypujemy ziołami prowansalskimi zawijamy folie aluminiowa zagniatajac rogi kładziemy na grilu. Grilujemy ok 20min

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

anja3107

21.04.2011 20:33
nie jadłam, super

Barbara55

19.02.2011 14:31
wolę smażyć

kielcok1

03.02.2011 14:44
ja też

rakow2

02.12.2010 14:20
lubię pangę

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat