Składniki:
kwaśnych jabłek | 1 kg |
mąki | 30 dag |
jaj | 4 szt |
cukru | 25 dag |
masła | 20 dag |
proszku do pieczenia | 2 łyżeczki |
soku z cytryny | 1 lyżeczka |
skórka otarta z jednej cytryny | |
masło do tortownicy |
kwaśnych jabłek | 1 kg |
mąki | 30 dag |
jaj | 4 szt |
cukru | 25 dag |
masła | 20 dag |
proszku do pieczenia | 2 łyżeczki |
soku z cytryny | 1 lyżeczka |
skórka otarta z jednej cytryny | |
masło do tortownicy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: