Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szynka-serek-ser-serek-papryka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka 20 plastrów
serek topiony wiosenny 3 opakowania
papryka konserwowa do środka
Papryka słodka mielona Prymat do smaku
ser topiony 20 (w plastrach)

Przepis i sposób przygotowania na: szynka-serek-ser-serek-papryka

Przyrządzenie jest łatwe

Każdy większy plaster szynki wykładamy na deskę, i smarujemy go na całej ciągłości serkiem topionym - one sa w takije "parówce". Na niego wykładamy plasterek sera topionego ze szczypiorkiem , doeliaktnie posypujemy papryką słodką, następnie ponownie smarujemy serkiem wiosennym, na koniec na całej ciągłości jednego brzego szynki wykładamy plasterek cienki papryki. Zwijamy w rulonik i kroimy potem w mniejsze plasterki. Super przekąska na imprezę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 22.04.2013 20:53
apetycznie tu
gosia1988 13.12.2012 14:38
ciekawe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak