Pulpety ,, zielone perełki „ z parowara :

Pulpety ,, zielone perełki „ z parowara :

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 25 dag mięsa mielonego z drobiu,4 płaskie łyżki kaszy manny błyskawicznej

  • ½ puszki groszku konserwowego,4 łyżki pokrojonego koperku

  • sól, pieprz mielony

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Odsączyć groszek z zalewy .Mięso wymieszać z kaszą manną , koprem .Osolić i popieprzyć . Dodać groszek i delikatnie zmieszać go z masa mięsną .Uformować 4 pulpeciki . Ułożyć w parowarze i gotować 30 minut .

Podawać z sosem koperkowym .

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IlonaAlbertos

28.02.2011 00:36
Wyglądają apetycznie, muszę wypróbować przepis :)

ben-ka

10.01.2011 08:59
Zdrowe bo nie smażone ale ja parowara nie mam:(

madi356

10.09.2010 20:09
super dla dzieciaczka:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat