parówki z serem i szynką włoską

parówki z serem i szynką włoską

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka włoska

    6 cienkich plasterków
  • żółty ser

    6 cienkich platerków
  • margaryna lub masło

    2-3 łyżki
  • parówki

    6 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Parówki owinąć szynką włoską. Piec na margarynie lub maśle. Kiedy Parówki nabiorą złoto-brązowego koloru, przewrócić na drugą stronę. Przykryć plasterkami żółtego sera. Piec tak długo, aż ser się roztopi.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat