Składniki:
ryż do sushi | 450 g |
wasabi | |
łosoś filet | 20 dag |
awokado | 1 |
ogórek | 1 |
nori | 6 sztuk |
sos sojowy | |
zaprawa do ryżu | |
ocet ryżowy | 60 ml |
cukier | 2 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
woda | 600 (źródlana) |
ryż do sushi | 450 g |
wasabi | |
łosoś filet | 20 dag |
awokado | 1 |
ogórek | 1 |
nori | 6 sztuk |
sos sojowy | |
zaprawa do ryżu | |
ocet ryżowy | 60 ml |
cukier | 2 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
woda | 600 (źródlana) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: