Pierogi ruskie z ziołami i śmietaną

Pierogi ruskie z ziołami i śmietaną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana 18% jedna 400ml

  • zioła prowansalkie Prymat 1 łyżka

  • pierogi

    1 opakowanie (ruskie)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kupujemy gotowe pierogi ruskie, takie tylko do podgrzania.
Pierogi wykładamy na patelnie z tłuszczem i podsmażamy z obu stron na złoto. Gotowe pierogi wykładamy na talerz, polewamy śmietaną i posypujemy delikatnie ziołami.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Wiesława1

13.03.2012 06:35
super pierożki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat