Wiosenna sałatka ze szpinakiem, truskawkami i kozim twarogiem

Wiosenna sałatka ze szpinakiem, truskawkami i kozim twarogiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • garści listków młodego szpinaku

    4
  • dużych truskawek

    kilkanaście
  • syrop z octu balsamicznego

    do skropienia:
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Polecam bo to zaskakująco smaczne połączenie składników :-)

Szpinak i truskawki opłukać, dokładnie osączyć, z truskawek oderwać szypułki. Ułożyć po 2 garści szpinaku na talerzach, na listkach ułożyć truskawki pokrojone na ćwiartki. Wierzch posypać pokruszonym twarogiem i skropić syropem balsamicznym. Szybko, zdrowo i bardzo smacznie!

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Patrycja33

14.04.2012 13:33
ciekawie wygląda

Anna133

13.04.2012 21:37
ciekawe połączenie

Agnieszka/picola

28.05.2011 22:46
wygląda smakowicie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat